Portfólió fotózás


Portfólió fotózás

 

Jó fotókat szeretnél végre magadról?

Mivel egyre többen kérdeztetek minket ezzel kapcsolatban, úgy gondoltuk segítünk Nektek, így mostantól portfólió fotózásra is tudtok jelentkezni a G3 stúdióban!

Átalakulásodat profi szakemberek támogatják: a velünk együttműködő fotósok mellett sminkesek, stylistok és fodrászok segítik, hogy kihozd magadból a maximumot!

Egy nap, ami csak rólad  szól és az eredmény, amit örökre szereti fogsz!

Portfólió fotózás árak

Gyere el INGYENES konzultációnkra, ahol megbeszéljük mi az elképzelésed, fotósaink pedig ellátnak további tanácsokkal és ötletekkel, hogy egy éltre szóló emlék születhessen!

Kérj időpontot a +36 30 719 4667 számon vagy a portfolio@g3studio.hu email címen! (A konzultáció nem jár semmilyen elkötelezettséggel.)

A portfólió fotózásunk bevezető nyári csomag ára most csak 99.000 Ft + Áfa augusztus 31.-ig, így most érdemes kihasználni a nyári formádat és megörökíteni nőiességedet!

Portfólió fotózás részletek

A csomag ára tartalmaz 6 db retusált képet. A fotózás napján a professzionális smink, haj elkészítését, stylistunk pedig személyre szabottan segít a ruhák kiválasztásában.

Válassz klasszikus vagy glamour témájú fotózást, lepd meg magad vagy ajándékozd meg párodat!

További információért vagy a jelentkezéshez hívj minket a +36 30 719 4667 számon, vagy írj nekünk a portfolio@g3studio.hu email címre, illetve az alábbi űrlap kitöltésével is jelentkezhetsz:

 

  Neved*

  Email címed*

  Tárgy

  Üzenet

  G3 Fotóstúdió - Profi Műterem Bérlés Budapest XIII

  G3 Fotóstúdió – Profi Műterem Bérlés Budapest XIII